Pomáháme našemu městu a okolí.

edge

Vnímáme situaci okolo nás a rozhodli jsme se v těchto nelehkých časech pomoci našemu městu a okolí.

Díky dosud nevyužívané lince původně určené pro jednoho z našich klientů v Japonsku máme možnost vyrábět vlastní dezinfekci především pro neziskové organizace města Bruntál, které ho dále distribuuje hasičským a zdravotnickým složkám, a pro neziskové organizace okolních i vzdálenějších obcí (Rýmařov, Leskovec nad Moravicí, Karlovice, Horní Benešov, pečovatelský dům v Litovli aj). Dezinfekci vyrábíme pouze za hodnotu vstupních surovin. Našim cílem je vyrobit dezinfekci v co největším množství a dodat tam, kde je to nejvíce potřeba.

Poslední dny jsou těžké pro nás všechny, závod Macco Organiques, s.r.o. však i přes tuto složitou dobu jede na plný provoz a nadále aktivně dodává pomocné léčivé látky pro farmaceutický trh, minerální látky pro kojeneckou výživu a potravinové doplňky do celého světa, nyní především všude tam, kde se poptávka kvůli koronaviru zvýšila.

Obecně na našem provozu dodržujeme velmi přísná hygienická pravidla bez ohledu na koronavirus, povolení vstupu do provozu mají pouze ti, kdo mají ústenku či respirátor, ochranný plášť, případně i rukavice a ochranné brýle. Tato pravidla jsme nyní zpřísnili a zavedli jsme i další preventivní opatření, abychom společně boj s virem ustáli. Zaměstnancům byly poskytnuty roušky a zvýšená dodávka vitamínů pro posílení imunity organismu. Hygienická pravidla jsme zintenzivněli i pro řidiče a všechny, kdo vstupují do našich prostor.