Veletrhy 2023

edge

Vitafoods, CPhI, HIE/FIE… ohlédnutí za cestami na veletrhy v uplynulých měsících a shrnutí očekávaných cest do konce roku 2023.

Tradičně a téměř pravidelně (s výjimkou roku 2020, kdy bylo vycestování a účast na velkých akcích paralyzováno kvůli pandemii koronaviru) se účastníme trojice veletrhů konaných v Evropě: Vitafoods Geneve, CPhI Europe, Health Ingredients/Food Ingredients Europe.

S menší pravidelností jsme se v minulosti účastnili i veletrhu CPhI konaného v Číně, tento v následujících letech opět hodláme zařadit na seznam pravidelných výstav, no a v posledních letech jsme si také oblíbili událost DCAT week v New Yorku, která není veletrhem jako takovým, ale stejně jako jiné veletrhy skýtá příležitost setkat se s našimi klienty.

edge

Rok 2023 jsme zahájili v březnu účastí na události DCAT week v New Yorku. Naše zkušenost s DCAT week je stále čerstvá, účastnili jsme se teprve podruhé, i přesto DCAT hodnotíme velmi kladně a pozitivně kvitujeme netradiční způsob organizování jednání s klienty. Prostřednictvím společnosti DCAT mají totiž účastníci možnost rezervovat si prostor (hotelové apartmá, hotelové lobby, restaurace…), kde mohou vést jednání se zákazníky a dodavateli. Kromě toho mohou členové DCAT navštěvovat různé networkingové akce, vstupovat do členských salonků a využívat další příležitosti určené k podpoře interakce mezi kolegy z oboru. Tradičním vrcholem DCAT týdne je večeře konaná ve velkém tanečním sále v hotelu Hilton-Midtown.

edge

V květnu jsme si nenechali ujít účast na veletrhu Vitafoods, pravidelně konaného v Ženevě, kam se sjíždějí výrobci a distributoři přísad, surovin nebo již hotových nutraceutických výrobků, a také zájemci o tyto nutraceutické výrobky a trendy.

edge

V říjnu nás čeká pro nás vůbec nejočekávanější a nejpřínosnější veletrh CPhI, letos konaný v Barceloně. S velkým předstihem vždy rezervujeme co možná nejlukrativnější místo pro umístění našeho stánku, kde hostíme naše stávající i potenciální klienty. Plán schůzek se nám už plní a na základě zkušeností z předchozích let se už opět velmi těšíme na naši letošní účast.
Obchodní cesty v roce 2023 zakončíme v listopadu účastí na veletrhu Food Ingredients & Health Ingredients v Německu.