Z veletrhu CPhI Milano jsme se vrátili spokojení!

edge

Veletrh CPhI považujeme za nejočekávanější událost roku a vždy se tohoto veletrhu velmi rádi účastníme. Letošní ročník proběhl v Miláně v termínu 9.-11. listopadu 2021.

Výstaviště v Miláně bylo rozčleněno do 18 hal, z toho pouze 2 haly byly určené pro vystavovatele API (aktivních farmaceutických substancí). Pro nás určené API haly byly sice umístěny až na samotném konci výstaviště, my jsme však měli rezervovanou plochu ve více atraktivní hale a náš stánek byl umístěn na jednom z nejlukrativnějších míst - v hlavním koridoru v centrální zóně, otevřený ze všech 3 stran. Naši klienti k nám sice vážili delší trasu, ale našli si nás.

Oproti předchozím ročníkům jsme letos až na výjimky postrádali asijské klienty, zato téměř všichni naši evropští, američtí a klienti latinské Ameriky se dostavili, náš stánek tak patřil k jedněm z nejrušnějších v celé hale.

edge

Účast na letošním ročníku byla ve srovnání s předchozími lety sice podmíněna přísnými protipandemickými nařízeními a limity (bez platného covidpasu nebyl vstup na veletrh umožněn), což mělo bohužel i negativní dopad na počet vystavovatelů a účastníků, přesto si vážíme příležitosti na CPhI vystavovat a naši účast na veletrhu hodnotíme kladně. Troufáme si říct, že se nám z Milána odjíždělo těžko, leč odjížděli jsme spokojení a plni vděku, že se s námi velká část našich klientů přijela setkat, navzdory současné nelehké situaci.

edge