Veletrhy 2023

edge

Vitafoods, CPhI, HIE/FIE… ohlédnutí za cestami na veletrhy v uplynulých měsících a shrnutí očekávaných cest do konce roku 2023.

Tradičně a téměř pravidelně (s výjimkou roku 2020, kdy bylo vycestování a účast na velkých akcích paralyzováno kvůli pandemii koronaviru) se účastníme trojice veletrhů konaných v Evropě: Vitafoods Geneve, CPhI Europe, Health Ingredients/Food Ingredients Europe. :: Více ::

Veletrh Vitafoods 2022 v Ženevě za námi

edge

Minulý týden jsme vystavovali na veletrhu Vitafoods v Ženevě. Design stánku jsme tentokrát zcela přizpůsobili zaměření tohoto veletrhu - jedná se totiž o jeden z předních a prestižních nutraceutických veletrhů, kde výrobci nejrůznějších koutů světa představují své finální výrobky nebo ingredience :: Více ::

Veletrh Health Ingredients Europe (HIE) 2021

edge

Letošní sezonu veletrhů a cest jsme zakončili účastí na veletrhu HIE ve Frankfurtu.

Veletrh Health Ingredients Europe (HIE) se konal v termínu 30.11.-1.12. ve Frankfurtu a představoval tak pro nás poslední veletrh, kterého jsme měli příležitost se letos účastnit. :: Více ::

Z veletrhu CPhI Milano jsme se vrátili spokojení!

edge

Veletrh CPhI považujeme za nejočekávanější událost roku a vždy se tohoto veletrhu velmi rádi účastníme. Letošní ročník proběhl v Miláně v termínu 9.-11. listopadu 2021. :: Více ::

Účast na veletrhu Vitafoods v Ženevě úspěšně za námi!

edge

První týden v říjnu jsme zavítali na veletrh Vitafoods tradičně konaný v Ženevě. Po téměř dvouleté pauze se jedná o první veletrh, kterého jsme se letos účastnili, přípravy jsme tudíž nenechali náhodě. Náš strategicky umístěný stánek v novém atraktivním designu hrál všemi barvami a přilákal mnoho zájemců. I přes veškerá přísná protiepidemická opatření byla účast návštěvníků i vystavovatelů na veletrhu nad očekávání velká, a my tak tuto výstavu hodnotíme jako velmi povedenou.

Macco Organiques a COVID-19

edge

Společnost Macco Organiques, s.r.o. v Bruntále vyváží minerální soli do více než 80 zemí světa a v průběhu let si vybudovalo klientelu stávající z významných firem, včetně nadnárodních, vyrábějících léčiva, dialyzační roztoky, kojeneckou výživu, potravinové doplňky stravy a nápoje. :: Více ::

Pomáháme našemu městu a okolí.

edge

Vnímáme situaci okolo nás a rozhodli jsme se v těchto nelehkých časech pomoci našemu městu a okolí.

Díky dosud nevyužívané lince původně určené pro jednoho z našich klientů v Japonsku máme možnost vyrábět vlastní dezinfekci především pro neziskové organizace města Bruntál, které ho dále distribuuje hasičským a zdravotnickým složkám, a pro neziskové organizace okolních i vzdálenějších obcí (Rýmařov, Leskovec nad Moravicí, Karlovice, Horní Benešov, pečovatelský dům v Litovli aj). Dezinfekci vyrábíme pouze za hodnotu vstupních surovin. Našim cílem je vyrobit dezinfekci v co největším množství a dodat tam, kde je to nejvíce potřeba. :: Více ::

Podporujeme vzdělávání v Bruntále

Není nám lhostejný region, kde žijeme a kde vyrůstají naše děti. Řešíme jejich vzdělání a uplatnění. Macco Organiques s.r.o. se zapojilo do projektu podpory vzdělávání v Bruntále.

edge

Více informací na 3strednibruntal.cz

Food Ingredients - Paris 2019

edge

Další úspěšný veletrh FiE v Paříži je za námi a i navzdory avizované stávce, kvůli které hrozilo, že bude doprava v Paříži ochromena, jste se dostali na náš stánek a zapojili se do zajímavé a inspirativní diskuse. Bylo nám potěšením se s vámi setkat a děkujeme vám všem za tento skvělý zážitek. :: Více ::

CPhI 2019 - Frankfurt

edge

Po roce jsme se opět vrátili do Frankfurtu na CPhI, kterou považujeme za jednu z nejúspěšnějších událostí roku. My a naše partnerské společnosti Macco Inc, Isaltis a Lallemand jsme přivítali dlouholeté i nové potenciální klienty v našem novém odvážném stánku, speciálně navrženém pro tuto příležitost. Znovu jsme si užili ohromující zážitek a opravdu si ceníme možnosti být ve Frankfurtu se všemi z vás, kteří se k nám připojili na našem stánku. Děkujeme! :: Více ::